Fol Shlirë platforma që ofron ndihmën e parë psikologjike.

Fol Shlirë është platformë që ofron ndihmën e parë psikologjike për të gjithë ata që potencialisht janë të ndikuar nga stresi i pandemisë së shkaktuar nga Covid-19.

Platforma Fol Shlirë është mundësuar nga organizatat jo-qeveritare QIPS dhe Social Lab në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës.

Faleminderit ekipit të vullnetarëve dhe Prof. Aliriza Arënliu, pa të cilët platforma nuk do te ishte e mundur.


Disclaimer
Komunikimi është i enkriptuar dhe i sigurtë.

Partnerët që Iniciuan platformën: